CMS och webbproduktion

Användarvänligt, driftsäkert och anpassningsbart

Mycket har hänt inom webb och digitala plattformar sedan vi 1997 utvecklade den första versionen av vårt CMS-verktyg fakta. Vi har genom åren producerat 100-tals webbplatser för många olika behov och för många olika typer av kunder. Hos oss hittar du lång erfarenhet, bred kompetens och ett webbpubliceringsverktyg i toppklass.

Sökmotorvänligt

Sökmotoroptimering är idag a och o för den som vill synas på webben. Med fakta CMS blir din hemsida optimerad så att sökmotorerna ges de bästa förutsättningarna att indexera sidan. Vi utbildar också våra kunder att själva lära sig hantera innehåll så att bästa effekt och resultat uppnås för såväl besökare som sökmotorer.

Användarvänligt

Lika viktigt som att en hemsida ska vara enkel och lustfylld att besöka så ska den vara enkel och smidig att uppdatera och arbeta med. fakta CMS har ett rent och lättanvänt gränssnitt och våra kunder får en gedigen utbildning och full support från oss.

Driftsäkert och tillgängligt

Vi ansvarar för drift av fakta CMS i vårt eget nät. Det innebär att all hantering av servrar och system sköts av oss och vi kan snabbt vara på plats och hantera eventuella problem. När någon del av CMS:et behöver uppdateras görs detta centralt och kommer omedelbart alla kunder tillgodo. Vår partner Fiberdirekt står för hosting och här finns hög kvalitet när det kommer till tillgänglighet, driftsäkerhet och fysisk säkerhet.

Kundanpassningar

För våra kunder med behov av anpassade lösningar är det en stor fördel att vi äger vår egen plattform. Med fakta CMS kan vi utveckla alla typer av specialanpassningar för våra kunder utan några andra begränsningar än vad som är tekniskt möjligt. Vi har genom åren gjort åtskilliga integrationer mot externa system och många helt kundunika applikationer som integreras mot webben.

Smarta moduler

Med fakta CMS kommer en full verktygslåda med moduler för många olika användningsområden. Det kan handla om design, presentation, interaktion med kunder, nyheter, dataflöden.

Sociala medier

Idag är nätet en social mötesplats för miljontals av potentiella kunder. Det är därför otroligt viktigt att även din verksamhet syns. Med fakta CMS kan du enkelt koppla ihop din webbplats med Facebook, Twitter, LinkedIn och liknande tjänster. Du får full kontroll över nyhetspubliceringen i alla dina sociala kanaler från ett enda verktyg.

Det stora värdet ligger i kunskap och kompetens

Som kund hos oss får du förutom vårt kraftfulla CMS, även tillgång till vår samlade kompetens. Vi är en perfekt mix av marknadsförare, designers, front-end-utvecklare och back-end-utvecklare som hjälper dig att lyckas.

Kontakta gänget på fakta

Waxholmsbolaget SitePilot

CancerRehabFonden SitePilot

Dataföreningen Kompetens SitePilot